REDIRECTIONEAZA 2%

Alegeti sa redirectionati 2% din impozitul aferent anului 2015, iar decizia dumneavoastra poate vei in sprijinul educatiei copiilor cu dizabilitati de vedere si integrerea lor in societate.

Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil, poate dispune directionarea a 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.) doreste.

Practic in acest fel dvs. transmiteti statului modul in care doriti sa fie cheltuit o parte din impozitul dvs. pe venit.

Atentie, aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este, o parte a impozitului pe venit deja achitat, care este directionata de catre fiecare cetatean in parte catre entitatea dorita de acesta !

Daca doriti ca, prin redirectionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastra l-ati platit statului pentru salariile din anul 2013, sa sprijiniti activitatea Asociatiei, completati si depuneti, pana la data de 25 MAI 2016, formularul 230 (in cazul impozitului pentru salarii) sau formularul 200 (daca ati avut si alte venituri in afara salariului).

Puteti descarca formularul 230 apasand click aici, apoi il puteti completa, printa si depune, pentru a finaliza procedura.

Va multumim !